Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Balıkesir'de Taekwondo sporu

Balıkesir

Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Ülkemizi ve ilimizi temsil edebilecek sporcularımızın çalışmalarına hız kazandırmak amacıyla Taekwondo Poomse Gelişim semineri Balıkesirde düzenlendi.

Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Ülkemizi ve ilimizi temsil edebilecek sporcularımızın çalışmalarına hız kazandırmak amacıyla Taekwondo Poomse Gelişim semineri Balıkesir`de düzenlendi.
Balıkesir Taekwondo İl Temsilciliğinin 2013 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan TaekwondoPoomse Gelişim Semineri Dünya ve Avrupa Şampiyonu Hayri Temel Alper ve Milli Takım Antrenörü İsa Şahin`in de katılımıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Sporcu Kamp Eğitim Merkezindeki Taekwondo Salonunda yapıldı.
Taekwondo İl Temsilcisi ve Teknik Direktör Serkan Erkekoğlu, Balıkesir merkez ve ilçelerimizin yanı sıra Eskişehir ve Denizli illerinden de yaklaşık 130  sporcu, antrenör ve hakemin katıldığı seminer de Taekwondo sporundaki  gelişmeler ile birlikte Dünya  ve Avrupa arenasında ki başarılarımızın anlatıldığı güzel bir toplantı gerçekleştirildiğini söyledi.
Özellikle Poomse dalının olimpik olabileceği ve öneminin daha da artacağını beyan eden yetkililer, çalışmalara bu yönde hız kazandırılması görüşünü öne sürdüler. 
Seminer sonunda söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, İlimizdeki teakwondo, sporcu sayıları ve başarıları ile ön plana çıkan en etkin branşımızdır, bugünkü seminer de hem katılımları hem de başarıların artmasını sağlayacak cinstendir açılamasında bulunup, emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Seminer, konuklara plaket sunulması ve katılım belgelerinin dağıtılması ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli